SALUS COOP

Som una cooperativa ciutadana de dades que accelera la recerca i innovació en el sector de la salut

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

  • SALUS, GOVERNANCE OF HEALTH DATA, SSCL. (en endavant, “SALUS”)
  • Domicili social: c/ Ronda de la Universitat, 33, 1º, 1ª, 08007 Barcelona, Espanya.
  • C.I.F. Nº: F67114629
  • E-mail: info@salus.coop

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

Recollim i tractem les dades personals amb les finalitats següents:

  1. Gestionar la teva sol·licitud per sumar-te o donar suport al projecte de SALUS, cosa que inclou posar-nos en contacte amb tu. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran mentre el projecte estigui actiu, i un cop exerceixis el teu dret de supressió, durant els terminis de conservació i de prescripció de responsabilitats legalment previstos. La base jurídica del tractament és el consentiment de lusuari.
  2. Atendre les sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins haver donat resposta a la sol·licitud d’informació i/o consulta i, després d’això, durant els terminis de conservació i prescripció de responsabilitats legalment previstos. La base jurídica del tractament és el consentiment de lusuari.
  3. Mantenir-te informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre les novetats de SALUS. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins al moment en què retiris el teu consentiment donat per a la recepció de les comunicacions esmentades i, després d’això, durant els terminis de conservació i de prescripció de responsabilitats legalment previstos. La base jurídica del tractament és el consentiment de lusuari.

Si no consenteixes el tractament de les teves dades amb aquesta finalitat, si us plau, marca la casella habilitada a aquest efecte. Hi ha a disposició de l’usuari els sistemes d’exclusió publicitària relacionats al lloc web www.aepd.es.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Si actives la teva llicència “Salus Common Good”, quan el projecte avanci a les fases següents està previst que comuniquem les teves dades als responsables de bases de dades que s’hi adhereixin per informar-los de la teva decisió de permetre l’ús de la teva informació mèdica i dels termes exactes en què has decidit fer-ho . Abans d’arribar a aquest punt, però, t’informarem degudament de la identitat dels possibles receptors de la teva informació i de tot allò relatiu a aquesta comunicació.

També es podran comunicar a les categories d’encarregats del tractament següents: Proveïdors de comunicacions electròniques, ofimàtica, hosting, manteniment informàtic, auditoria, assessoria i representació legal. Aquests encarregats del tractament podran transferir dades de caràcter personal a encarregats del tractament ubicats a tercers països i amb els quals s’han formalitzat les clàusules tipus de protecció de dades adoptades per la Comissió Europea (Decisió de la Comissió (UE) 2021/914/UE de 4 de juny de 2021).

Quins són els teus drets quan ens facilites les dades personals?

Pots exercir davant de SALUS Els teus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades i oposició. Així mateix, en els tractaments de les dades la legitimació de les quals es base en el consentiment tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Pots exercir tots aquests drets, en els termes i condicions previstos a la legislació vigent, al domicili social de SALUS, GOVERNANCE OF HEALTH DATA, SSCL. o sol·licitar-ho mitjançant l’enviament de correu electrònic a info@salus.coop indicant a l’assumpte del correu “Protecció de dades”. En cas que no obtinguis una resposta satisfactòria i vulguis formular una reclamació o obtenir més informació sobre qualsevol d’aquests drets, pots acudir a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es – C/ Jorge Juan, 6 de Madrid).