Davant l’emergència sanitària, coordinació ciutadana

La COVID19 ha fet evident la necessitat de l’ús de les dades col·lectives tant per al control de l’epidèmia com per a la gestió del procés de desconfinamient. Les dades rellevants per a la consecució d’aquests objectius engloben declaracions personals de l’estat de salut, resultats d’anàlisis i tests clínics i dades de mobilitat entre moltes altres. Hi ha un ampli consens en què l’ús de dades donats pels ciutadans facilitarà i millorarà la investigació sobre els efectes a curt i a llarg termini d’aquest virus.

En aquest context, el projecte CO3 (Cohort Cooperativa COVID) té com a objectiu crear una cohort de ciutadans donants de dades per a la investigació en COVID. Durant el primer semestre del l’any 2021, Salus oferirà a la comunitat de cooperativistes d’ABACUS (sòcia d’aquesta iniciativa) i la ciutadania en general a participar en la primera cohort de donants de dades per a la investigació en COVID. Així mateix, es fa una crida als projectes de recerca interessats en posar-se en contacte amb l’equip CO3 de Salus a través del correu electrònic: CO3@salus.coop.

Si ets un ciutadà interessat a formar part d’aquesta cohort, registra’t a la iniciativa, durant els propers mesos contactem amb tu.